Over Ons

Zacht klimaat en winterzon

Geen sjaal, muts en handschoenen maar een zomerse bikini, badpak of zwembroek! Wie wil dat nu niet. Een verrassend land met mooi weer en bijzonder vriendelijke mensen.

 

Wij zijn er een paar jaar geleden ook voor gevallen

Daarom deze site met mogelijkheden om een appartement of penthouse te huren of te kopen in een mooie streek van Turkije. Wij zijn een groot gezin waarbij wij veel te maken hebben met mensen. Ik werk in het voortgezet onderwijs en mijn Zweedse vrouw werkt als leidinggevende bij een grote internationale reisorganisatie. De laatste jaren brengen wij bijna elke vakantie in Turkije door en besteden wij veel vrije tijd in Turkije.

 

Verbaasd over de vriendelijkheid en moderne omgeving

Vaak zijn we samen met onze 5 kinderen (16 tot 23 jaar), familie en of vrienden. Elke keer willen we langer blijven, onze kinderen zijn bijzonder enthousiast, familie wil en gaat steeds weer mee en onze vrienden vragen om meer. Onze ouders met hun vrienden overwinteren graag in Turkije, zijn en waren net als ons ook verbaasd over de vriendelijkheid, moderne en op sommige plekken bijna Europese aandoende omgeving en Turkse winkels.

 

Lage prijzen

Zeker niet te vergeten zijn de lage prijzen van bijvoorbeeld eten, restaurant, kleding e.d. Deze prijzen zijn veel lager dan in Nederlandwaardoor het leven een stuk aantrekkelijker is in Turkije. Het kopen van een tweede woning is voor veel mensen nu gemakkelijker te realiseren. Naast het kopen zijn ook de huur prijzen een stuk lager dan in Nederland.

 

Nederlandse bouwkundige

Met al deze positieve ervaringen willen wij u ook graag voor lange tijd uitnodigen in een van onze appartementen. Appartementen die voldoen aan hoge kwaliteiteisen zoals u in Nederland gewend bent. Dit complex en dus deze appartementen zijn namelijk gebouwd en gefinancieerd onder toezicht van een Nederlandse bouwkundige.

 

Overwinteren of permanent in Turkije wonen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat u ook binnenkort kunt overwinteren of permanent kan wonen in Turkije.

 

See you in Alanya